Foto: stockfoto

Zwembaden gaan weer open!

Rotterdam - Na ruim twee maanden geen zwemmers te hebben ontvangen, kunnen de Sportfondsenbaden in Rotterdam weer open om bezoekers te ontvangen. Het Van Maanenbad, Recreatiecentrum Zevenkampse Ring, Recreatiecentrum Oostervant en het Oostelijk Zwembad openen binnenkort weer hun deuren. Maar, net als in de horeca, alleen op reservering!

Onder voorwaarden mogen zwembaden weer open. Vanaf woensdag voor banenzwemmers en vanaf volgende week ook weer voor zwemlessen. De afgelopen weken hebben medewerkers van de zwembaden alle voorbereidingen getroffen om zwemmers weer verantwoord en veilig te kunnen ontvangen.

Woensdag 20 mei openen het Van Maanenbad en Recreatiecentrum Zevenkampse Ring hun deuren. Op vrijdag 22 mei Recreatiecentrum Oostervant en maandag 25 mei het Oostelijk Zwembad. Er dient vooraf wel online gereserveerd te worden via de website van het zwembad en er kunnen maar een beperkt aantal zwemmers tegelijk worden toegelaten. Douchen kan niet en de zwemtijd is beperkt.

Maandag 25 mei beginnen ook de zwemlessen weer. In sommige gevallen zullen deze gefaseerd opstarten om aan de maatregelen van het RIVM te kunnen blijven voldoen. De anderhalve meter maatregel is de basis van alle regels in het zwembad. De routing is hier op aangepast, net als het banenzwemmen en de activiteiten van de zwemverenigingen. 

Kijk voor alle informatie en mogelijkheden van jouw sportfondsenbad op de website van het zwembad van jouw keuze.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden