Poort tennispark met protocol.
Poort tennispark met protocol. (Foto: Allard Assies)

Eindelijk weer tennissen, maar wel anders dan anders

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan via 'Schrijf mee' op onze site een bericht met foto plaatsen!

Al twee maanden lagen ze klaar, de banen van LTV Dosh aan de Mathenesserlaan 131. Leden hadden de rackets alweer tevoorschijn gehaald en nieuwe outfits werden besteld. Teleurstelling toen het park niet openging vanwege COVID-19. LTV Dosh is een kleine tennisvereniging met drie gravelbanen gelegen binnen een huizenblok in het centrum van de stad.

28 mei kon de jeugd weer aan de slag. Gelijk werden er nieuwe lesroosters gemaakt en werd het park in gereedheid gebracht. En sinds 11 mei zijn de volwassenen weer welkom. Het is wel even anders. Dubbel spelen voor volwassen mag niet en je moet tegenwoordig met een app afhangen. Wel hebben we met de medewerking van vele vrijwilligers het zo georganiseerd dat er iedere dag vanaf 12.00 uur gespeeld kan worden. Zo worden alle mogelijkheden om te spelen volop benut en er wordt weer volop getennist. Daar zijn we blij mee. En door al het georganiseer zie je hoe hecht de band tussen de leden is.

Toch zien we er naar uit dat alles weer normaal wordt en we na een lekker potje tennis met zijn allen op het terras kunnen zitten, genietend van drankje uit het clubhuis.

Nieuwe spelers zijn altijd welkom, maar op de bonnefooi langskomen om een keer de sfeer te proeven is voorlopig even lastig.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden