Foto:

Schitterend kunstwerk, blije kinderhartjes

Rotterdam - De kinderen van Ashley Voll hebben heel erg hun best gedaan op een mooie straattekening en willen graag dat die tekening in beeld komt. Daar helpen we natuurlijk graag een handje aan mee!

Vandaag vliegt er een speciale drone van het AD boven delen van Rotterdam. Maar niet boven de buurt waar het gezin van Ashley woont. In een grote kring rond Rotterdam The Hague Airport mag vanwege de veiligheid namelijk niet met de drone worden gevlogen. De AD-drone gaat daarom alleen de lucht in boven Kralingen-Crooswijk, Katendrecht, Vreewijk, gebied IJsselmonde en Prins Alexander.

Ashley Voll mailt het volgende naar De Havenloods: 'Vandaag vliegt er een drone boven Rotterdam en dat vinden wij fantastisch. Alleen zullen wij dat jammer genoeg niet meemaken, onze buurt valt niet onder de vliegroute. Mijn kinderen zijn verdrietig dat de drone niet bij ons kon komen. Ze hebben heel erg hun best gedaan om een mooi kunstwerk neer te zetten, met een klein beetje hulp van moeder. Hier heeft u een foto misschien zou u dit kunnen plaatsen. U zou de kinderhartjes erg blij maken.'

Bij deze Ashley!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden