Foto:

Geen markt in de stad: Bas Boer Noten is nu éxtra blij met zijn webshop

Rotterdam - Iedereen in de stad probeert op een creatieve manier om te gaan met de beperkingen die het coronavirus ons oplegt. Zo ook marktkooplui. In heel Rotterdam zijn markten immers al een paar weken verboden. Bas Boer Noten, bekend van verschillende markten in Prins Alexander, verkoopt nu zijn noten via zijn webshop. Een webshop die hij toch al had, maar waar hij nu éxtra blij mee is!

Bastian Boer jr. heeft het marktbedrijf enkele jaren geleden al overgenomen van zijn vader. Zijn vrouw Hania is toen ook begonnen met het opzetten van een uitgebreide webshop www.basboernoten.nl . Bastian vertelt: "Ik ben nu zo blij dat we al een goedlopende professionele webshop hebben draaien en de logistiek daarvan aankunnen! Want wist je dat door de situatie nu met het corona-virus zelfs onze vaste klanten van de markt nu óók online bestellen? Veel mensen kunnen momenteel niet naar de markt of vallen onder een risicogroep. Hoe leuk is het dat wij dan toch al onze soorten nootjes, gedroogde fruit,muesli's en verse pindakaas toch kunnen bezorgen!"

Bas Boer Noten laat door DHL de producten aan huis bezorgen. En speciaal voor iedereen die de kraam nu mist, is er de hele maand april 10 procent korting op online bestellingen. Kortingscode: basboer10 op www.basboernoten.nl . Voor vragen kun je ook bellen naar 0180 – 820180.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden