Foto: Jolly Booth
FILMPJE

Rotterdams woonblok danst uitzinnig op het balkon tijden 'coronaproof' silent disco

Rotterdam - Afgelopen zaterdag werden de bewoners van een Rotterdams woonblok tussen de Luzacstraat en de Abraham Kuyperlaan getrakteerd op een unieke silent disco party. 

De bewoners gingen tijdens de eerste editie van ‘Silent disco met de buren’, volledig uit hun dak dankzij de gratis dj en koptelefoons van Jolly Booth. De ruim 100 uitzinnige deelnemers konden al dansend, veilig vanaf hun eigen balkon of vanuit eigen tuin, zelf plaatjes aanvragen en via een speciale Jolly Booth koptelefoon naar drie verschillende muziekkanalen luisteren. Het feest bood verbinding, in deze bizarre tijden.

Op de speciale koptelefoons van Jolly Booth konden de deelnemers drie muziek streams ontvangen, via zogenaamde kanalen. Eén kanaal werd als verzoekkanaal ingericht, waarbij de deelnemers via Whatsapp of Facebook hun favoriete hit konden aanvragen. Al deze muziek werd door een dj verzorgd, die met zijn dj-booth bij één van de bewoners van het bouwblok in de tuin stond.

Coronaproof

Omdat de silent disco werd gehouden in een besloten bouwblok, zonder gemeenschappelijke binnentuin, was het feestje uitsluitend voor de bewoners. Per adres werden maximaal 3 koptelefoons uitgedeeld, waarbij als de bewoners konden bewijzen dat het huishouden uit meer personen bestond er een extra koptelefoon mogelijk was

Jolly Booth voelt zich na het succes van deze silent disco gesterkt om dit nog een keer te organiseren. Geïnteresseerden kunnen dit op het Instagram account (@jolly_booth) laten weten.

Geweldig filmpje dit!


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden