Foto:

Draaiorgelconcert en een bosje bloemen voor ouderen in Kralingen/Crooswijk

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdam kan daar via 'Schrijf mee' een bericht met foto plaatsen!


Iedereen voelt de tegenslag van de Corona-crisis. Zeker ouderen zijn de pineut. De risico’s van een besmetting zijn voor hen het grootst en ze leven deze weken volledig geïsoleerd van de buitenwereld. We mogen onze ouderen nu niet vergeten! In verzorgingshuizen is bezoek niet meer toegestaan en veel bewoners hebben moeite om met computer, telefoon of tablet contact te onderhouden met vrienden en familie. Wie geeft deze mensen de kracht om vol te houden?
Stichting Crooswijk onderhoudt goede contacten met de verzorgingshuizen in onze buurt. We horen schrijnende verhalen over eenzame, angstige en verdrietige ouderen. Daarom willen we deze mensen, en het personeel van de huizen dat keihard werkt, steunen met een vrolijke noot.

 Draaiorgelconcert  

Op dinsdag 14 april organiseren we een draaiorgelconcert, voor de bewoners van vier verschillende verzorgingstehuizen in onze buurt: Rubroek, Aafje Hoppesteyn, Aafje De Nieuwe Plantage en Verpleeghuis Pniël. Met echte Rotterdamse klassiekers gaan we de mensen die het hardst nodig hebben een mooie dag bezorgen.

 Help mee! 

We willen op deze dag zoveel mogelijk oudere wijkbewoners trakteren op een prachtige bos bloemen. Doneer een prachtige bos bloemen, in samenwerking met teler SK Roses en bloemist de Vlinder, de kosten hiervoor zijn € 5,-!

Een vrijwillige bijdrage mag natuurlijk ook:  op IBAN bankrekening NL 13 BUNQ 2208 6825 56 t.n.v. Stichting Crooswijk, onder vermelding van “Draaiorgelconcert met bloemen”.

 Programma 14 april 

11.00 uur   -         Huize Aafje Hoppesteyn, Boezemsingel 100,Rotterdam Crooswijk
Tussen de middag staan op de parkeerplaats van de Albert Heyn op de Oudedijk
14.00 uur   -         Aafje De Nieuwe Plantage, Weteringstraat 225, Rotterdam
15.00 uur  -         Verpleeghuis Pniël, Oudedij k 15, Rotterdam Kralingen/Crooswijk
16.00 uur  -         Rubroek, Crooswijksekade 15, Rotterdam Crooswijk

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden