Supermarktmanager Jeroen Zoetmulder van de vernieuwde Albert Heijn Keizerswaard.
Supermarktmanager Jeroen Zoetmulder van de vernieuwde Albert Heijn Keizerswaard. (Foto: Albert Heijn/Nicole Ermen)

Albert Heijn Keizerswaard heropent zonder feestgedruis

Rotterdam - Albert Heijn aan Keizerswaard 33 in IJsselmonde ging vandaag na een ingrijpende verbouwing weer open. Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken zijn alle openingsactiviteiten afgelast.

Voor de gezondheid van klanten en medewerkers is hygiëne in de huidige situatie erg belangrijk. Albert Heijn doet daarom een dringend beroep op klanten om zoveel als mogelijk gebruik te maken van zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM. Ook roept supermarktmanager Jeroen Zoetmulder klanten op om in de vernieuwde winkel boodschappen te doen zoals zij dat normaal ook doen.

De veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten staan altijd voorop. Daarom zijn er nu plexiglas schermen bij de kassa’s en hesjes voor vakkenvullers om aandacht te vragen voor het houden van 1,5 meter afstand. Ook mag er maximaal één klant per 10 vierkante meter in de winkel aanwezig zijn en is het gebruik van een winkelwagen verplicht. 

Albert Heijn aan Keizerswaard 33 in Rotterdam-IJsselmonde is iedere dag open van 08:00 tot 22:00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden