Vlnr: Mevrouw dr. W.W. Vrijland, lid raad van bestuur Maasstad Ziekenhuis, Yael Hilhorst, manager van De Beren restaurant Rotterdam-Centrum en De heer drs. P.M. Langenbach RC, voorzitter raad van bestuur Maasstad Ziekenhuis.
Vlnr: Mevrouw dr. W.W. Vrijland, lid raad van bestuur Maasstad Ziekenhuis, Yael Hilhorst, manager van De Beren restaurant Rotterdam-Centrum en De heer drs. P.M. Langenbach RC, voorzitter raad van bestuur Maasstad Ziekenhuis. (Foto: )

Heldensokken voor de helden van het Maasstad Ziekenhuis

Rotterdam -   Zorgverleners, vuilnismannen en politieagenten zijn onze échte ‘National Hero’s’ , vinden ze bij de restaurants van De Beren. Om die helden in het zonnetje te zetten, ging De Beren vandaag langs bij het Maasstad Ziekenhuis en kreeg iedereen een paar De Beren heldensokken.

Marjolein Mens van De Beren: “Juist in deze tijd zijn het de kleine dingen die ertoe doen. We hopen hiermee een lach op het gezicht te toveren en te laten zien dat we hen meer dan dankbaar zijn.” 

Niet alleen het zorgpersoneel van het Maasstad Ziekenhuis stond op de agenda van De Beren, ook supermarktketens en ambulancebroeders kregen een bezoekje.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden