Foto:

Deze week bij De Havenloods een speciale KinderKunstbode!

Rotterdam - Stichting Droom en Daad zet tijdens de coronacrisis zo veel mogelijk zzp'ers in de culturele sector aan het werk zodat ze toch over inkomsten kunnen beschikken. In deze Havenloods zit een speciale Kinderkrant die door illustratoren, vormgevers en schrijvers gemaakt is en die huis-aan-huis wordt verspreid voor kinderen die thuis zitten.

'Als we samen onze schouders zetten onder een gezonde samenleving met een levendige geest en een groot hart, dan komen we dit te boven', aldus Droom en Daad. De stichting is in Rotterdam actief in talloze projecten op het gebied van kunst en cultuur.

Droom en Daad heeft ook aan fotografen gevraagd om tussen nu en mei 2020 de coronacrisis in Rotterdam in beeld te brengen. Mogelijk mondt deze serie te zijner tijd uit in een boek en tentoonstelling. De stichting denkt nog na over soortgelijke initiatieven in deze moeilijke tijd.

Om alle kinderen die thuis zitten van enige culturele activiteiten te voorzien én om illustratoren, vormgevers en schrijvers aan het werk te houden, vind je in deze krant een KinderKunstbode. Met onder meer een kleurplaat, verhalen en leuke weetjes. Geniet ervan!

Zie ook www.dekunstbode.nl  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden