Toen Mooie Boules nog open was...
Toen Mooie Boules nog open was... (Foto: Marjolein van der Klaauw)

Mooie Boules bezorgt speeltuin aan huis!

Rotterdam - Mooie Boules gaat samen met spelkoning 999 Games ‘speelthuis pakketten’ samenstellen en aan huis bezorgen. Net als alle andere horecagelegenheden is Mooie Boules aan de Vijverhofstraat 45 nog wel een tijdje gesloten. Om de verveling bij alle bezoekers te verdrijven, zijn er nu deze pakketten, vol spelletjes én hapjes en drankjes!

De pakketten bestaan uit vier kaart-, dobbel- óf bordspellen. Iedere spelliefhebber kan de speelpakketten binnen één druk op de knop online bestellen voor thuis of laten bezorgen bij een geliefde. Op deze manier tovert jong en oud zijn woning om tot indoor speeltuin. Nooit meer verveling dus!

Rogier van Genugten, founder en mede-eigenaar van Mooie Boules, zegt: ‘’We hopen natuurlijk dat we onze deuren snel mogen heropenen, maar in de tussentijd willen we iedereen op afstand laten genieten van de Mooie Boules sferen." Naast de speelpakketten organiseert Mooie Boules wijnproeverijen en pubquizzen én zijn er karaokelijsten op Spotify gezet.

In de ‘speelthuis pakketten’ zitten ook speciaalbieren, de eigen huiswijnen en kaas- en vleesdelicatessen. Ze zijn te bestellen via de website: bestellen.mooieboules.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden