Foto: © Debbie van Polanen Petel

Laten we vooral niet vergeten om ook te blijven lachen!

Rotterdam -  Deze maand viert comedy club Club Haug haar eenjarig bestaan. Een paar weken geleden smeedde het team van de club nog grootse plannen, maar het coronavirus zorgde ervoor dat die plannen voorlopig nog geen werkelijkheid worden. Club Haug wil en kan echter niet stil zitten. Door het sluiten van de club liggen de inkomsten direct stil. Gelukkig is daar iets op gevonden. 


Club Haug streamt vanaf haar eigen YouTube kanaal komende tijd Spitfree Comedy: een liveshow onder leiding van Tim Hartog. Samen met zijn sidekick Wilhelmer van Efferink praat Tim ingezonden items van club regulars aan elkaar. Denk hierbij aan een column van Teun van Elzen, een kookvideo van Berit Companjen en de vlog Dingen Waar J...

De eerste gast zal Ronald Klootwijk zijn. Hij startte na de uitspraken van minister Wiebes de petitie ZZP'ers hebben óók recht op financiële bijstand na de Coronacrisis. Dit alles doet Club Haug niet voor niets. Om na deze crisis weer op vertrouwde voet verder te gaan, heeft de club financiële steun nodig. Deze steun kan op twee manieren geboden worden: abonneer je op het YouTubekanaal van Club Haug. 

Wanneer het kanaal meer dan duizend abonnees heeft, kan de club inkomsten genereren via dit kanaal. Dit kost niets, is simpel, maar onwijs belangrijk voor Club Haug. Daarnaast kunnen er digitale tickets worden gedoneerd. De prijs van dit ticket kan je zelf bepalen. Alle kleine beetjes helpen.Ga naar www.clubhaug.nl om een digitaal ticket te doneren of abonneer je nu op het Youtubekanaal Comedy Club Haug.

Meer berichten