Justine l(inks) en Jessica. In het midden Adam (4) die nu met corona op bed ligt.
Justine l(inks) en Jessica. In het midden Adam (4) die nu met corona op bed ligt. (Foto: )

Justine en Jessica vragen applaus voor Bruno Bruins na 'respectloze, harde aanvallen'

Rotterdam - Justine en Jessica, twee Rotterdamse meiden die in de ouderenzorg werken, willen minister Bruins een hart onder de riem steken en hem veel beterschap wensen. Daarom roepen ze  op Facebook iedereen  op om maandag om 20.00 uur te klappen voor Bruins die gisteren oververmoeid terugtrad als minister. 

Bruno Bruins zakte woensdag tijdens het coronabedat in de Tweede Kamer opeens in elkaar. Hij liet later weten dat hij vanwege de vermoeidheid een flauwte had gehad en dat het alweer beter ging, maar gisteren besloot hij toch af te treden. Bruins is inmiddels opgevolgd door Rotterdammer Hugo de Jonge. 

Justine (waarvan het vierjarige neefje op bed ligt met corona) en Jessica vinden dat Bruins woensdag 'respectloze, harde aanvallen' in het debat te verduren kreeg. 'Onze minister heeft afgelopen weken keihard voor Nederland  gewerkt. Hou het een beetje netjes in de Tweede Kamer, geef het goeie voorbeeld: Sterke argumenten met rust en respect gebracht, komen veel beter aan in de huidige situatie en brengen Nederland een stukje verder. Wij willen minister Bruins een hart onder de riem steken en hem veel beterschap wensen. Wij hadden niet in zijn schoenen willen staan!'

Kijk  hier voor het facebookevenement. 

Meer berichten