Foto:

Wat is de mooiste club van Rotterdam? Je hebt er tien om uit te kiezen!

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site zelf een bericht met foto plaatsten!

Iedereen heeft wel een favoriete uitgaansgelegenheid. Er zijn altijd wel gelegenheden waar je liever niet naar toe gaat, maar er blijft toch altijd dat ene café of die ene club waar je toch wel naartoe gaat. Rotterdams kledingmerk ZeroTen City heeft 10 gelegenheden genomineerd voor de mooiste club van 010!

Wat is nou dé uitgaansgelegenheid van Rotterdam? Is dat Annabel, Villa Thalia, Café Beurs, 1NUL8, Apres Ski Hut, Rotown, Now&Wow, Toffler, Superdisco of De Witte Aap?

ZeroTen City is een merk dat graag Rotterdamse trots wil uitdragen en de stad wil steunen. Het kledingmerk doneert bijvoorbeeld bij elke bestelling een euro aan een Rotterdams goed doel. En organiseert nu de ‘Mooiste club van Rotterdam 2020’ verkiezing. Vorig jaar organiseerde het bedrijf al de verkiezing van ‘Mooiste gebouw van Rotterdam 2019’, de winnaar “Van Nelle Fabriek” ontving toen 671 stemmen van de in totaal circa 2500 stemmen.

Wil je stemmen op de mooiste club? Dat kan hier: https://mooisteclubrotterdam.nl/

Meer berichten