Foto:

Laurenskerk gaat nog vaker open voor mensen die de toren willen beklimmen

Rotterdam - In het kader van het Eurovisiesongfestival staat de Laurenskerk Rotterdam vanaf maart 2020 nog meer ‘open’ voor haar bezoekers. Er zijn nieuwe, ruimere, openingstijden, een extra rotterdampasacti én er volgen nog songfestivalverrassingen!

Vanaf maart tot en met oktober gelden langere openingstijden in de Laurenskerk. Zo is de kerk in de periode van maart tot en met oktober van 10.00 tot 17.00 uur open in plaats van 11.00 tot 17.00 uur. Daarnaast start in maart het nieuwe torenbeklimmingsseizoen. Elke woensdag en zaterdag is het mogelijk om de toren te beklimmen naar één van de mooiste uitzichten over de stad. 

Tijdens de amateurorgelavonden in juli en augustus zijn extra torenbeklimmingen op vrijdag avond. Het perfecte moment om de zonsondergang over de stad te bewonderen. Om nog meer open te staan voor de bezoekers biedt de Laurenskerk dit jaar een extra rotterdampas actie aan. Rotterdampashouders kunnen naast eenmaal gratis de toren beklimmen nu ook eenmaal gratis de kerk bezoeken.

Tijdens de week van het Eurovisiesongfestival kun je ook terecht in de Laurenskerk. Tijdens deze feestelijke periode kun je in de Laurenskerk terecht voor een bijzondere programmering. Meer informatie volgt.

Meer berichten