loopgroep met rechts trainster Monica van der Knaap
loopgroep met rechts trainster Monica van der Knaap (Foto: onbekend)

Feest bij Powerwalkingclub Nesselande

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site zelf een bericht met foto plaatsten!

18 februari 2019 richtte Monica van der Knaap haar Powerwalkingclub Nesselande op. Wat een jaar geleden begon als een startup met 5 mensen is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen club van zo’n 50 actieve en enthousiaste sporters. Dat moest gevierd worden natuurlijk.

Monica is voedingsconsulent en leefstijlcoach. Naast haar bedrijf Geniet van gezond wilde ze ook op het gebied van verantwoord bewegen iets te bieden hebben. Als gecertificeerd Power Walking trainer hoopt ze zoveel mogelijk mensen aan het power walken te krijgen, en daarmee hun gezondheid te verbeteren, zo nodig gewicht te verliezen en conditie en kracht te verhogen. En dat doet ze met succes!

Perfecte manier om fit te blijven!

Powerwalken is conditioneel wandelen oftewel fanatiek lopen met een tempo van 6 tot 7 kilometer per uur. Maar liefst 8 x per week loopt Monica met verschillende groepen in weer en wind een afwisselende route van zo’n 5 (en soms 10) km. Tussendoor worden regelmatig intermezzo’s gehouden voor krachttraining en buikspieroefeningen. Met haar enthousiasme en steeds weer nieuwe challenges weet Monica haar sporters te motiveren. Na afloop volgen steevast op Facebook impressies van de wandelingen met leuke actie- en groepfoto’s en filmpjes.

Feestelijk jubileum

Het 1 jarig jubileum werd een verrassingsfeest voor Monica. De lopers haalden haar onverwachts thuis op en namen haar dit keer mee voor een training. Die eindigde waar het meestal begint: in de Kristal in Nesselande. Als blijk van waardering voor alles wat ze voor de club doet, werd Monica eens flink in het zonnetje gezet. En dat verdient https://www.facebook.com/profile.php?id=2001904100114156&ref=br_rs ze!

Op 4 april loopt een team van Powerwalkingclub Nesselande mee Your Marathon Challenge in Rotterdam. Meer weten over Powerwalkingclub Nesselande? Ga naar https://genietvangezond.nl/power-walking-club-nesselande/ of bekijk de facebookpagina https://www.facebook.com/profile.php?id=2001904100114156&ref=br_rs

Meer berichten