ROTTERDAM - Zaterdagavond 22 februari rond 21.45 uur heeft een schietincident plaatsgevonden op de parkeerplaats van bedrijventerrein Nesselande aan de Emmy van Leersumhof in Rotterdam. Het slachtoffer, een Duitse man, werd bij het schietincident in zijn been geschoten. Politie laat weten dat de verdachten vermoedelijk per auto zijn gevlucht. Over de aanleiding van de schietpartij, is nog niets bekend. Politie doet uitgebreid onderzoek naar het incident, waarbij de politiehelikopter de agenten ondersteund bij de zoekactie naar de verdachten.
ROTTERDAM - Zaterdagavond 22 februari rond 21.45 uur heeft een schietincident plaatsgevonden op de parkeerplaats van bedrijventerrein Nesselande aan de Emmy van Leersumhof in Rotterdam. Het slachtoffer, een Duitse man, werd bij het schietincident in zijn been geschoten. Politie laat weten dat de verdachten vermoedelijk per auto zijn gevlucht. Over de aanleiding van de schietpartij, is nog niets bekend. Politie doet uitgebreid onderzoek naar het incident, waarbij de politiehelikopter de agenten ondersteund bij de zoekactie naar de verdachten. (Foto: AS Media)

Duitser in been geschoten op parkeerplaats Nesselande

Rotterdam - Zaterdagavond 22 februari rond 21.45 uur heeft een schietincident plaatsgevonden op de parkeerplaats van bedrijventerrein Nesselande aan de Emmy van Leersumhof in Rotterdam.

Het slachtoffer, een Duitse man, werd bij het schietincident in zijn been geschoten. Politie laat weten dat de verdachten vermoedelijk per auto zijn gevlucht. Over de aanleiding van de schietpartij, is nog niets bekend.

Meer berichten