Kick-off Sport en Cultuur Club Afrikaanderwijk
Kick-off Sport en Cultuur Club Afrikaanderwijk (Foto: Stichting Humanitas)

Meld je nu aan! Sport en Cultuur Club Afrikaanderwijk

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar via 'Schrijf mee' een bericht met foto plaatsen!

Binnenkort start Sport en Cultuur Club Afrikaanderwijk met een sportief en cultureel aanbod gegeven door aanbieders uit de wijk, voor de wijk!

Om u en de kinderen kennis te laten maken met de aanbieders van het programma en de diverse activiteiten is er op DONDERDAG 27 FEBRUARI DE KICK-OFF VAN SPORT EN CULTUUR CLUB AFRIKAANDERWIJK. De kick-off is in Verzamelgebouw ‘t Klooster (Afrikaanderplein 7). Tussen 11.00 en 14.30 uur bent u van harte welkom in Verzamelgebouw ‘t Klooster voor een toelichting over Sport en Cultuur Club Afrikaanderwijk, onze clubgedachte en de activiteiten die dit jaar na schooltijd plaats gaan vinden.

PROGRAMMA
11.00 – 11.45 Informatiemoment ouders/verzorgers
11.45 – 12.00 Start Kick-off met acts aanbieders
12.00 – 14.00 Kinderen proberen alle activiteiten uit
14.00 – 14.30 Afsluiting met een leuke verassing

Het middagprogramma bestaat uit kennismakings-workshops, acts en lekkere hapjes. Tijdens de kick-off ontvangt u ook het programma en informatie over de inschrijving. Meld je nu aan of vraag meer informatie door een berichtje te sturen naar 06 40 20 54 84.

Het team van Sport en Cultuur Club Afrikaanderwijk ziet u graag op donderdag 27 februari! Tot ziens!

Kosten: Geen kosten

Volg je ons al op Facebook? Volg en like Afrikaanderwijk Daagt Je Uit om op de hoogte te blijven van nieuws uit de wijk!

Meer info:  www.magievanfeijenoord.nl/afrikaanderwijk/nieuws/kick-off-sport-en-cultuur-club-afrikaanderwijk

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden