Daar, aan het einde van de Willemsbrug, ligt Ons Park.
Daar, aan het einde van de Willemsbrug, ligt Ons Park. (Foto: Vrije Volk Festival)

Dit jaar tóch een Vrije Volk Festival! In Ons Park op het Noordereiland

Rotterdam - Na zes succesvolle edities keert het Vrije Volk Festival in 2020 tóch terug, in Ons Park te Noordereiland. Eerder leek er sprake van te zijn dat het festival niet jaar helemaal niet zou doorgaan. 

Nooit eerder vond een dancefestival een (tijdelijk) thuis op Noordereiland. De datum van het festival is we, eenmalig, gewijzigd; in plaats van laatste weekend van augustus, wordt het evenement op zaterdag 9 mei gehouden als onderdeel van het Eurovisie Songfestival stadsprogramma. Het Vrije Volk Festival zal bestaan uit diverse stages met veel entertainment en decor.

Het Vrije Volk Festival pioniert al sinds 2013 als het 'meest vrijzinnige en kleurrijkste' festival van Rotterdam. Het staat bekend om zijn extravagante en flamboyante aankleding met performances in excentrieke kostuums.

Tijdens het festival verzorgen internationale en nationale dj’s en acts het programma uit verschillende genres. Verdeeld over meerdere podia, kunnen festivalbezoekers dansen op een mix van vrolijke house, disco, funk of (oldskool) r&b invloeden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden