Ken je die mop al over Feyenoord, Ajax en onze lieve heer?

Rotterdam - Het is maandagmiddag. Tijd voor een mop. Spoiler alert: onze lieve heer is natuurlijk wél een Feyenoorder.

'Als Frank de Boer in de hemel komt, wil God hem spreken.
"Luister Frank, wat jij voor Ajax hebt betekend is niet niks. Daarom krijg jij hier je eigen huisje. Let wel: dat krijgt hier bijna niemand!"
God pakt Frank aan de hand en neemt hem mee naar een bungalow in de verte. Als ze bij het huisje aankomen ziet De Boer dat op de deur het logo van zijn club zit. In de voortuin wappert de Ajax-vlag. Frank denkt: "Zo zo, da's niet verkeerd. Hier hou ik het wel uit." Maar dan denkt ie: "Wat hoor ik nou toch?"
Hij kijkt naar rechts, en hij gelooft zijn ogen niet! Op een wolk hoog verheven boven hem staat een gigantisch paleis. Het dak wordt gesteund door zuilen en rondom loopt een balustrade. Het paleis is in de kleuren rood-wit geschilderd en overal ziet Frank Feyenoord-vlaggen, Feyenoord-graffiti en feyenoord-symbolen. Uit gigantische luidsprekers tettert het Feyenoord-clublied "hand in hand kameraden" zijn kant op.
"Waaaat?" roept De Boer. "Woont daar die Ronald Koeman? Waarom dan? Die Koeman heeft toch geen zak gepresteerd? En dan krijgt hij zo' n huis? Belachelijk!"
God kijkt Frank eens diep in de ogen. "Dat is niet het huis van Ronald Koeman... daar woon ik!'' 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden