Is er nog talent in het Liskwartier?

Rotterdam - We kregen een ingezonden oproep van Het Ukulele Paradijs via dehavenloods.nl. Het Ukulele Paradijs zoekt lokaal talent uit het Liskwartier.

"Je zingt, musiceert, goochelt of je hebt een andere act? Maar je houdt het nog verborgen op je zolderkamertje... ergens in het Liskwartier...? Laat je zien, horen, ruiken in het kleinste theater van Rotterdam, Het Ukulele Paradijs (voorheen 't Goudhoekje). We zoeken lokaal talent (uit het Liskwartier, Noord... én daarbuiten)! De laatste vrijdagavonden van februari, maart, april en een grande finale op 8 mei. Overschaduw het Eurovisie Songfestival met jouw talent! en geef je nu op: paradijs@ukulele.nl - www.ukulele.nl/talent-in-de-tent"

Het Plan

We willen het Liskwartier uitdagen om mee te doen aan een muziek-contest! Heb jij een zelf geschreven lied? Dat willen we graag horen! Wil jij je favoriete lied ten gehore brengen? Voor de draad ermee! Ben je een zanger en heb je begeleiding nodig voor je presentatie?? We gaan het organiseren, zodat iedereen mee kan doen. Alles is bespreekbaar, iedereen mag zijn wensen uiten. Maximaal 8 acts/artiesten op een avond spelen voor hun eigen buurt in ‘het kleinste theater van Rotterdam: ’t Goudhoekje’ in het Liskwartier. Alle buurtbewoners zijn welkom. We gaan ons best doen om iedereen te bereiken om zo tot een mooie wijkgerichte programmering te komen met veel publiek. En daarna een drankje in de Artiesten Foyer.

Praktische uitwerking

Het zijn 3 avonden plus een finale. De avonden zullen plaatsvinden in de oude bakkerij op de Bergselaan 186A. Er is plek voor ± 50 man publiek! De ingrediënten mogen per editie verschillen. Alle instrumenten mogen meedoen. Andere acts zijn ook welkom. Per avond doen er maximaal 8 deelnemers mee met een eigen lied, een cover of wat dan ook! Uit die 8 komt op de avond zelf 1 winnaar naar voren! Deze zal in de finale terecht komen.

Data

Wij organiseren vanaf februari aan het einde van elke maand een feestelijke avond waar mensen zich voor kunnen aanmelden of voor uitgenodigd worden. De laatste vrijdag van de maand. Dat is makkelijk te onthouden. Dus 28 februari, 27 maart en 24 april. En een finale op 8 mei.

Organisatie

Door Stichting Acht X Tien ofwel Het Ukulele Paradijs. We zitten 'tijdelijk' in de prachtige locatie die veel mensen kennen als het Goudhoekje. Tijdens onze aanwezigheid willen de mensen uit de buurt beter leren kennen en dichter bij elkaar brengen...

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden