Foto: Mirjam Lems
Foto: Mirjam Lems (Foto: Mirjam Lems)

Artiesten zingen hun kelen schor voor Familiehuis Daniel den Hoed

Rotterdam - Het ludieke benefietevenement Zing je Schor voor Familiehuis Daniel den Hoed heeft donderdag 13 februari maar liefst 88.500 euro opgeleverd. Dat geld kwam bij elkaar dankzij Rotterdamse amateur-artiesten die hun optreden in Kantine Walhalla lieten sponsoren door hun relaties.

Harry-Jan Bus (Theater Walhalla) en Michael Arbman (Bytesnet) namen vorig jaar het initiatief voor Zing je Schor! Met behulp van SAMReclame, de band Het Groot Niet Te Vermijden en zangcoach Simone Roerade organiseerden zij in 2020 voor de tweede maal het ludieke popevenement. "Deze benefietavond is anders dan de gebruikelijke gala's" aldus Bus en Arbman. "Zing je Schor is een informele popavond waarbij amateur-artiesten samen met het publiek uit hun dak gaan voor het Familiehuis Daniel den Hoed."

Onder de deelnemende amateur-artiesten waren bekende en minder bekende Rotterdammers als Shirma Rouse, Teus Baars, Eric van Veen, Diana Smit, Fred van Duijvenbode, Tony Mastrantuono, Kim van 't Klooster, Joris de Raadt, Philip van der Ent, Geert van de Guchte, Eva en Rick van der Vegt, Danielle Groenendijk, Esther de Rooij, Wilma Slinger, Monique Rijshouwer, Reshma Gulrai en Bianca Boon.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden