Luxor zoekt juffen en meesters die het zwaar hebben om met hun klas naar Annie de Musical te komen

Rotterdam - Leraren hebben het soms zwaar te verduren, daarom kunnen juffen en meesters van de groepen 5 tot en met 8 van basisscholen uit Rotterdam en omstreken genomineerd worden voor de 'Annie Juf & Meester "Zwaar bestaan" Actie'. De juf of meester met het meest zware bestaan wint en mag op woensdagavond 8 april met de hele klas gratis naar Annie de Musical in het nieuwe Luxor Theater. Daarbij wordt de winnende klas van school opgehaald met de Annie castbus.

Hoe doe je mee?

Stuur (uiterlijk 15 maart) een foto van de klas (met toestemming van ouders) mét juf of meester naar marketing@luxortheater.nl en beschrijf (in max. 200 woorden):

Beschrijf wie je juf of meester is en aan welke groep(en) en op welke school hij of zij lesgeeft? Waarom verdient hij/zij het om met de hele klas naar Annie de Musical te gaan? Hoeveel kinderen zitten er op de school? 

Winnen

De inzendingen worden in de week van 16 maart gepubliceerd op de facebookpagina van het Luxor Theater. Er kan gestemd worden op de deelnemende klassen door de ingezonden foto leuk te vinden. De winnaar wordt in de week van 23 maart gekozen op basis van de verhouding stemmen met het aantal kinderen op de basisschool.

Annie de musical

Deze wereldberoemde musical met hits als 'Tomorrow' en 'It's a hard knock life' is van 8 t/m 26 april te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Het nummer 'Zwaar Bestaan' ('It's a hard knock life') gaat over het zware bestaan van Annie en de andere weeskinderen. Door middel van de Annie Juf & Meester "Zwaar bestaan" Actie wil het Luxor Theater leerkrachten in het zonnetje zetten en daarbij meer kinderen kennis laten maken met theater.

Meer informatie op www.luxortheater.nl/zwaarbestaan


Noot voor de redactie

Voor meer informatie en beeldmateriaal op hoge resolutie kunt u contact opnemen met de afdeling marketing en communicatie van Luxor Theater Rotterdam, maaike@luxortheater.nl | 010 - 496 01 59.


?Met vriendelijke groet,?
?

Maaike Baas Junior Marketeer

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Luxor Theater Rotterdam Posthumalaan 1

3072 AG Rotterdam

T +31104960159

www.luxortheater.nl ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
?
?Denk aan het milieu voordat u deze e-mail print.
?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden