Verliefd op Ibiza. Foto: Govert de Roos.
Verliefd op Ibiza. Foto: Govert de Roos.

De uitgaanstips van Uitagenda Rotterdam!

Donderdag
13 februari

20.00 uur Opvliegers 5:
Op Safari

Vier dames gaan op safari en er is van alles aan de hand. Moniek is ineens haar angsten kwijt, Shirley dendert door het dierenrijk, Joke lijdt aan keuzestress en Loes heeft een 71-jarige miljonair aan de haak geslagen. Vanaf €17,50.
oude Luxor Theater
(Stadscentrum)


20.00 uur Musical: Verliefd op Ibiza
Alle personages rondom de popster Lex worden hopeloos verliefd. Een musical over grenzeloze hartstocht en het doorbreken van vooroordelen. Vanaf €21,50.
nieuwe Luxor Theater
(Kop van Zuid)

Vrijdag
14 februari

19.30 uur Concert:
Balthazar

Een van de meest gewaardeerde indiepopgroepen van dit moment. Verwacht een mix van seventies disco, Franse pop, exotica, filmmuziek en madchester acid house. Entree €27.
Maassilo (Zuid)

20.15 uur Nederlandse Bachvereniging
Een barokprogramma met meer dan 50 musici op het podium. Geniet van bachmuziek van de Nederlandse Bachvereniging, de afdeling Oude Muziek van het Conservatorium van Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Vanaf €10.
de Doelen (Stadscentrum)

Zaterdag
15 februari

14.00 uur Wandeling: Het Oude Noorden
Een wandeling langs de Rotte en de oudste woningen van de stad, de viaducten van de Hofpleinlijn, de Noordsingel en enkele bijzondere pleinen. Entree €6.
Startpunt: Noorderbrug (Noord)

17.00 uur Voorstelling: Van J. naar Jessica
Een voorstelling over een transgender actrice, die op dit moment in transitie is van man naar vrouw. Na afloop serveren de spelers een vegetarische en biologische maaltijd. Entree €20.
Theater Babel Rotterdam

Zondag
16 januari

11.00 uur Girlpower Run
Ben jij je aan het voorbereiden op de Marathon van Rotterdam of wil je tips en tricks om je hardloop skills te verbeteren? Meld je dan nu aan voor een leuke run door de stad. Deelname €4,50.
Verzamelpunt: Museum Rotterdam (Stadscentrum)

14.00 uur Zondagmiddagconcert Peter Veenswijk
Elke maand is er een orgelconcert in de Paradijskerk. Dit keer wordt het Witte-orgel bespeeld door organist Petra Veenswijk. Gratis toegankelijk.
Paradijskerk (Stadcentrum)

Maandag
17 februari

10.00 uur Workshop Klik & Tik
Wil je wegwijs worden op internet, maar heb je geen idee hoe? Kom dan naar de bieb! Met behulp van lesmateriaal ga je aan de slag. Gratis toegankelijk, kosten voor het werkboek €10. Aanmelden via: 0613441464.
Centrale Bibliotheek
(Stadscentrum)

Dinsdag
18 februari

12.00 uur Lunchdebat over erotiek
Zijn we nu ruimdenkender dan ooit of valt dat vies tegen? Ype de Boer komt langs om te discussiëren over zijn reeds uitgekomen boek 'Het erotisch experiment'. Gratis toegankelijk.
Donner (Stadscentrum)

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden