Vertoning van Harry Potter door het Rotterdams Philharmonisch Orkest. (Foto: Rotterdams Philharmonisch Orkest)
Vertoning van Harry Potter door het Rotterdams Philharmonisch Orkest. (Foto: Rotterdams Philharmonisch Orkest)

Harry Potter keert terug naar Rotterdam!

Rotterdam - De Harry Potter concert-serie keert terug naar ons land. Dit keer wordt de zesde film 'Harry Potter en De Half-Bloed Prins' vertoont en begeleid door het Rotterdams Philharmonisch Orkest. De kaarten voor het concert zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op www.rpho.nl.

De Harry Potter Film Concerts worden over de hele wereld opgevoerd. Met 1500 uitvoeringen in 48 verschillende landen in het verleden, komen er nog drie aan in Nederland. In samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch Orkest en dirigent Justin Freer kunnen échte fans op een speciale manier nogmaals genieten van het magisch verhaal.

Justin Freer, voorzitter van CineConcerts en producent en dirigent van de Harry Potter Film Concert Series legt uit dat de Harry Potter serie gezien kan worden als een cultureel fenomeen. Freer: "Het is met groot genoegen dat we fans voor het eerst de kans geven om de bekroonde muziekpartituren live te ervaren die door een symfonieorkest worden gespeeld, terwijl de geliefde film tegelijkertijd op het grote scherm wordt geprojecteerd. Dit is echt een onvergetelijke gebeurtenis."

De kaarten voor het concert zijn vanaf vandaag te koop op: www.rpho.nl vanaf 33,00 euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden