1000e bezoeker De Comfortwoning
1000e bezoeker De Comfortwoning (Foto: Arjen Jan Stada )

Bram Peper feliciteert duizendste bezoeker aan De Comfortwoning

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Afgelopen vrijdag 7 februari overhandigde ambassadeur Ada van Noordwijk een grote bos bloemen aan de 1000e bezoeker van De Comfortwoning. Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat De Comfortwoning haar deuren opende om ouderen kennis te laten maken met eHealth opties die het thuis blijven wonen een stuk gemakkelijker en veiliger maken. De initiatiefnemers wmo radar, Gemeente Rotterdam en woningcorporatie Woonstad zijn verheugd over het behalen van 1000 bezoekers binnen een jaar. Mevrouw Hoogenboom, de 1000e bezoeker, werd feestelijk ontvangen, toegesproken en gefeliciteerd door de heer Bram Peper – voormalig burgemeester Rotterdam. Ook overhandigde projectleider Joke van Kervel van wmo radar mevrouw Hoogenboom een bijzonder cadeau. Ze ging naar huis met een product uit De Comfortwoning: de keuze van de 1000e bezoeker viel op het massagekussen.

Een veilige en comfortabele woning
De Comfortwoning in Overschie laat ouderen op een laagdrempelige manier en in een veilige omgeving kennis maken met technologische snufjes. Van een robotstofzuiger tot een pratende sprekende weegschaal en een digitale deurspion: het afgelopen jaar hebben 1000 bezoekers in de woning ondervonden dat moderne technologie bijdraagt aan een veilige en comfortabele woning. Voldoende reden om de 1000e bezoeker in het zonnetje te zetten. Joke van Kervel, wmo radar: “We zijn blij dat we al zoveel bezoekers hebben mogen ontvangen in De Comfortwoning en gaan vol enthousiasme door in 2020!”.

Over De Comfortwoning
De Comfortwoning is een gezamenlijk project van Gemeente Rotterdam, wmo radar en woningcorporatie Woonstad. Gemeente Rotterdam kende in december 2018 na indienen van het Comfortwoning plan een deel van de doorbraaksubsidie E-health toe aan wmo radar voor de ontwikkeling van een technologische modelwoning. Naast de subsidie van Gemeente Rotterdam investeert wmo radar 68.000 euro in deze nieuwe voorziening in Overschie. Ook woningcorporatie Woonstad heeft een belangrijk aandeel in het project door de woningruimte aan het Mookhoekplein na vorig jaar ook in 2020 beschikbaar te stellen. Daarnaast heeft deze partij de verbouwing van de woning voor hun rekening genomen.

De Comfortwoning
Mookhoekplein 15
3042 VV Rotterdam
www.comfortwoning.com

Meer berichten