Een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling. (Foto: Wim Lanser)
Een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling. (Foto: Wim Lanser) (Foto: )

Zonder kleerscheuren je puber overleven

Rotterdam - Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En wordt je aanwezigheid als ouder louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

'Tis Hier Geen Hotel' is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en is gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

'Tis Hier Geen Hotel', vrijdag 14 februari, Theater Zuidplein, aanvang 20.00 uur. Kijk voor kaarten reserveren en meer informatie op www.theaterzuidplein.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden