De limited-edition valentijnsbagel. (Foto: Bagels & Beans)
De limited-edition valentijnsbagel. (Foto: Bagels & Beans)

Maak kans op 50,00 euro bageltegoed op Valentijnsdag

Rotterdam - De dag van de liefde komt er weer aan. Om dit te vieren kan je op 14 februari terecht bij Bagels & Beans in de Rotterdamse Koopgoot. Voor deze speciale gelegenheid kan je daar namelijk een limited-edition valentijnsbagel delen. Als dit niet met je zielsverwant is, kan je het nog altijd delen met een vriend. Voor wie niet van delen houdt: je kan de maaltijd ook lekker zelf opeten.

Naast de valentijnsbagel kun je van nog meer genieten. Bij bestelling van het gehele valentijnsmenu krijg je daarnaast ook een groot glas aardbeien sap. Hiernaast is er ook nog een Bagels & Beans-photobooth, waarbij je samen met wat gezelschap op de foto kan gaan. Als je je foto dan ook nog eens deelt op Instagram met #bagelliefde, maak je kans op een apptegoed ter waarde van 50,00 euro.

De bagel liefhebbers die hartjes sparen bij Bagels & Beans krijgen per aankoop niet een, maar twee hartjes. De opgespaarde hartjes kan je uiteindelijk inruilen voor gratis koffie, thee, sap of een bagel naar keuze. Ook, kan je met de app sparen voor lekkere verassingen.

Meer berichten