Anton Eikelhof en Dyon Cools van ZeroTen City
Anton Eikelhof en Dyon Cools van ZeroTen City (Foto: Ralph de Waard)

ZeroTen City haalt met valentijnshoodie geld op voor Sophia Kinderziekenhuis

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Het Rotterdamse kledingmerk heeft speciaal voor valentijn een hoodie ontworpen, waarvan de opbrengsten naar het Sophia Kinderziekenhuis gaan. Het merk wil daden laten spreken, in plaats van woorden.

ZeroTen City is in 2015 opgericht door Dyon Cools. Cools runt het bedrijf nu samen met Anton Eikelhof. Cools en Eikelhof zijn beide 22 jaar en vorig jaar afgestudeerd aan de Hogschool Rotterdam, opleiding ‘Ondernemerschap & Retailmanagement’. ‘ZeroTen staat voor Rotterdam, het is een prachtige stad met geweldige architectuur, kunst en culturen. Daarnaast houden wij ongelofelijk veel van de ondernemende mentaliteit van 010. Niet lullen, maar poetsen.’

Het kledingmerk werkt al voor een langere tijd samen met het Sophia Kinderziekenhuis, zo doneert het merk 1 euro per bestelling aan het Sophia. Maar dit jaar willen de mannen van ZeroTen City het net even anders doen. Dit jaar hebben ze een speciale trui ontworpen. De trui is mintgroen en in het midden van het logo is een hartje te vinden. Ze brengen de hoodie niet voor niets uit op valentijn, eens iets lief doen voor een ander op de dag van de liefde, dat is de link. De totale winst gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis, we willen graag iets terug doen voor de stad.

Link naar de actie: https://zerotenshop.nl/valentijnsdag-2020/

Meer berichten