afiiche Eef van Breen Group, Playing New York in Rotterdam
afiiche Eef van Breen Group, Playing New York in Rotterdam (Foto: Betover de Stad)

Zing mee met Eef van Breen en het Betover de Stad Koor

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Als componist Eef van Breen met zijn trompet de stad in gaat, lopen er in een oogwenk tientallen mensen achter hem aan. In Betover de Stad vormen zij een koor dat de hele stad laat meezingen. Betover de Stad gaat over een groep vrienden die naar New York gaan om iets magistraals te verwezenlijken. Met dat idee maken we in mei van Rotterdam New York.

Eef van Breen componeerde een lied waarmee het koor iedereen en alles betovert. Door de muziek zie je als in een film je eigen New York verschijnen. De muziek neemt je mee in dromen die uitstijgen boven de hoogste wolkenkrabbers. Met de muziek van Eef van Breen komen dit jaar alle dromen uit.

Zing mee tijdens de Operadagen

Het Betover de Stad programma eindigt in de concertzaal waar het Betover de Stad Rotterdam koor tijdens de Operadagen meezingt in de Playing New York concerten op 23 en 24 mei.

Wil je ook meezingen? Kom dan naar de informatiemiddag op vrijdag 6 maart in de Van Nelle Fabriek. Je kunt je inschrijven via de website: https://playingrotterdam.nl .

Meer berichten