Rappen bij workshop 'Beats Maken'
Rappen bij workshop 'Beats Maken' (Foto: Participas)

Workshop 'Beats Maken' in het Klooster Oude Noorden

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

In het Klooster Oude Noorden zijn woensdag 5 februari de workshop 'Beats Maken' van start gegaan. Deze workshop 'digitale muziekinstrumenten' maakt deel uit van de workshops muziekinstrumenten die sinds 15 januari 2020 in Nivon huis aan de Dirk Smisstraat in Crooswijk wordt gegeven.

De workshops zijn gratis voor de jeugd van 13 t/m 24 jaar.

De jongeren leren diverse instrumenten te spelen en maken na 8 weken een keuze uit de diverse instrumenten en kunnen met het instrument deelnemen aan het 2e deel van workshop "Muziek maken" die tot 15 juli duurt.

Bij de workshops 'Beats Maken' maakt de jongere een eigen beat of kiest er een bestaande uit en leert daarop een tekst te schrijven en/of om (positieve) woorden te rappen. De Beats coach leert: "Schrijf iets op of rap iets wat je ouders ook aan zouden kunen horen." De workshop "Beats Maken" is pedagogisch verantwoord en daar hoort 'positief rappen' bij.

De workshops "Muziekinstrumenten" en "Muziek maken " worden door Stichting Participas georganiseerd en zijn gesubsidieerd door de gemeente Rotterdam. Ze zijn gratis voor jongeren uit Crooswijk en Oude Noorden die de reguliere muziekactiviteiten niet kunnen betalen.

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op website www.participas.nl of

telefonisch 010-76 10 211 of

via social media fb.me/participas of

email: info@ participas.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden