Foto: Rotown

Rotown is het beste podium van Nederland, met de beste directeur

Rotterdam - Het Rotterdamse poppodium Rotown aan de Nieuwe Binnenweg heeft gisteren tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen twee IJzeren Podiumdieren binnengesleept. Rotown werd uitgeroepen tot het beste podium van Nederland, en Minke Weeda tot beste directeur. De IJzeren Podiumdieren gelden in de Nederlandse popwereld als de grootste prijzen die je kunt winnen.

"Rotown laat goed zien hoe je programmeert voor en in je stad, dus ook op andere plekken dan het eigen podium", aldus de jury. "Samenwerken ligt inmiddels diep verzonken in het DNA, maar ligt ook aan de oppervlakte van datzelfde DNA. Samenwerken binnen de organisatie zelf, maar ook met andere partijen. Dit gebeurt bovendien allemaal bijzonder inventief. Daarnaast is Rotown een bijzonder liefdevolle werkgever."

En over Minke Weeda: "Weeda heeft in grote mate bijgedragen aan een bruisend popklimaat in de stad Rotterdam. Met toewijding, overgave en branie wordt de daad bij het woord gevoegd: succesvol programmeren en cureren op verschillende locaties en dat ook met aanstekelijke nieuwe concepten. Bovendien is Weeda een goed, coachend leider die haar collega's laat excelleren en groeien."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden