Foto: Nicolaas-school.nl

Dubbel feest op de 'excellente' Nicolaasschool

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen.


Groot feest op de Nicolaasschool, aan de Schiedamseweg in Delfshaven. Op maandag 20 januari hoorden zij van de jury voor Excellente Scholen dat de school zich de komende drie schooljaren Excellent mag noemen. De Nicolaasschool ontving het predicaat, onder luid gejuich van ouders, kinderen en personeel.

De Nicolaasschool biedt uitstekend onderwijs en onderscheidt zich met hun leer- en veerkrachttraject van andere scholen. Dit traject baseert zich op de wetenschap van de positieve psychologie. De school werkt hier al vier jaar mee en ontving nu de beloning uit handen van de jury.

Volgende week is er weer wat te vieren. Op woensdag 29 januari openen de deuren zich van half 1 tot 3 uur, voor leerlingen, ouders, buurtbewoners en geïnteresseerden. Dan vieren zij met elkaar het Winterfeest. Spelletjes, knutselen, op de foto met Elsa en Olaf of poffertjes eten. Het kan allemaal en er is nog meer. Als het net zo een succes wordt als het Lentefeest van vorig schooljaar, wordt het zeker gezellig.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden