boek en tekst
boek en tekst (Foto: Bigfiveforlife)

Gratis boeken om Blue Monday te overleven!

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen.

20 januari staat Blue Monday alweer voor de deur. Maar dit keer wordt de meest deprimerende dag van het jaar, omgetoverd tot een van de mooiste dagen, vol focus, kracht en inspiratie. Ruim dertig coaches van Big Five for Life™ verspreiden namelijk 10.000 exemplaren van de internationale bestseller The Why Café door heel Nederland, zodat Blue Monday geen schijn van kans meer heeft.

Het prachtige boek The Why Café gaat over een verdwaalde, eenzame reiziger die per toeval bij een café terechtkomt. In het café ontspinnen zich bijzondere gesprekken die een inspirerende wending hebben op het gestreste leven van de reiziger. Het boek is geschreven door bestsellerauteur John Strelecky. Zijn boeken staan wereldwijd al jarenlang in de top 5 van bestsellers.

Een week lang gratis boeken

De overkoepelende coachingsorganisatie Big Five for Life™ is tevens uitgever van de boeken. In samenwerking met ruim dertig coaches door heel Nederland, geven zij The Why Café gratis weg aan hen die Blue Monday goed willen doorkomen. Omdat het zo’n succesvol boek is, kun je het boek bij ruim dertig locaties ophalen, waaronder Rotterdam IJsselmonde en Barenrdrecht. De actie duurt van maandag 20 januari tot en met vrijdag 24 januari 2020.

De boeken worden verstrekt door Big Five for life coach Jessica Malais, van Jes! (Business)coaching.

Op de volgende locaties, dagen en tijden kunnen de boeken worden opgehaald:

Maandag 20 januari van 19:00 uur tot 20:00 uur

Brasserie Inge de Bruijn zwembad

Hamburg 1, Barendrecht

Woensdag 22 januari van 11:00 tot 12:00 uur

Easy fit premium club

Molenvliet 204- 206, Rotterdam Lombardijen

Woensdag 22 januari van 13:00 uur tot 15:00 uur

Haarstudio C

Nieuwenoord 277, Rotterdam IJsselmonde

Wat is Blue Monday?

Dat is de maandag van de laatste volle week van januari. De dag waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden