Je kunt je tot en met zondag aanmelden voor gratis kaarten Songfestival, opschieten dus!

Rotterdam - Herinner je buren, je familie, je vrienden. Waarschuw iedereen die van het Songfestival houdt, of gewoon een kijkje wil nemen op het grootste evenement dat dit jaar in Rotterdam plaatsvindt. De winactie Celebrate Together loopt nog tot en met zondag 19 januari. Opschieten dus!

Rotterdammers van 18 jaar en ouder met een laag inkomen kans maken kans (veel kans) op gratis songfestivalkaarten. In totaal gaat het om maar liefst 8.500 kaarten (ruim 1 op de 7) voor alle negen shows in Ahoy.

Rotterdammers die van 18 jaar en ouder en die voldoen aan de actievoorwaarden, kunnen zich tot en met zondag 19 januari nog aanmelden voor de winactie via Rotterdam.nl/winactiesongfestival. In totaal kunnen 4.250 Rotterdammers twee kaarten winnen. Zo kan iedere winnaar een introducee meenemen.

Bij meer dan 4.250 aanmeldingen wordt geloot onder toezicht van een notaris.

Online aanmelden
Aanmelden kan sneller en makkelijker dan nu veelal wordt gedacht. Om de inschrijving zo eenvoudig mogelijk te maken, kan men direct online, eenmalig toestemming geven om de gegevens te laten toetsen. Het uploaden van bewijsstukken als loonstroken is daarbij niet nodig. De inschrijving kan zo in een paar stappen ingevoerd worden.

Rotterdammers die hulp willen bij het invullen van het aanmeldformulier, kunnen bellen met informatienummer 14 010 van de gemeente Rotterdam. Begin maart krijgen de winnaars bericht.

In totaal zijn er negen middag- en avondshows in Rotterdam Ahoy. Voor elke show zijn er 1.000 kaarten beschikbaar. Voor de populaire finale op 16 mei zijn er 500 kaarten te vergeven. Er zijn plaatsen beschikbaar van de eerste rij tot op de tribune.

Meer berichten