Fat boys geeft een ode aan alle 'onhandelbare jongetjes'. (foto: Sanne Peper)
Fat boys geeft een ode aan alle 'onhandelbare jongetjes'. (foto: Sanne Peper) (Foto: )

Het Ministerie van Onverrichter Zake speelt voorstelling Fat boys

Rotterdam - Op zondag 19 januari om 15.00 uur komt Het Ministerie van Onverrichter Zake met de voorstelling Fat boys (6+) naar het Maaspodium. Fat boys geeft een ode aan alle 'onhandelbare jongetjes' en kinderen die niet binnen ons systeem passen. De voorstelling is een feest van woorden, van nieuwsgierigheid en levenslust. Een komedie met een randje.

Thomas is wel 1000 dingen tegelijk. Hij is super snel, super grappig, super onhandelbaar, super snel kwaad, extreem praatgraag, gekmakend positief en een expert op het gebied van knaagdieren en snoep. Zijn hoofd zit zo vol dat er af en toe iets uit moet.
Bijvoorbeeld zijn beste vriend Erik (super traag, super dom, super sterk). Thomas kleurt de wereld vol en stort zich vol overgave op alles wat er op zijn pad komt.

Makers

Fat boys (6+) wordt gespeeld door het nieuwe jeugdtheatergezelschap Het Ministerie van Onverrichter Zake. Het jeugdtheatergezelschap staat onder leiding van Niek van der Horst en Danielle Wagenaar in samenwerking met verschillende gasten, zoals bij de voorstelling Fat boys (6+) Eva Zwart.

Kijk voor kaarten reserveren en meer info op maastd.nl

Meer berichten