Op woensdag 8 januari 2020 staat Martijn Fischer in het oude Luxor Theater. Foto via Luxor Theater
Op woensdag 8 januari 2020 staat Martijn Fischer in het oude Luxor Theater. Foto via Luxor Theater

Loes Luca geeft Amsterdams Hazesfeestje Rotterdams tintje

Rotterdam - Op woensdag 8 januari 2020 staat Martijn Fischer in het oude Luxor Theater waar hij vergezeld gaat worden door de Rotterdamse comédienne, actrice en zangeres Loes Luca. Een theaterconcert waarin alle André Hazes hits worden gezongen. Ze zingt exclusief mee in het oude Luxor Theater, dit maakt dat het Amsterdams Hazesfeest een Rotterdams tintje krijgt.

De Rotterdamse actrice en comédienne en zangeres Loes Luca (bekend van oa. Ja zuster, nee zuster en 't Schaep met de 5 pooten) laat zien dat Hazes van iedereen is. Loes Luca voegt zich samen op het podium met oude vriend Martijn Fischer tijdens een avond waarin alle Hazes hits voorbij komen. Loes Luca is dan ook exclusief voor het Rotterdamse publiek toegevoegd voor deze avond.

Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van de Amsterdamse volkszanger in de musical Hij gelooft in mij en de film Bloed, zweet en tranen. Dus als iemand een mooie avond met Hazes hits kan geven is Martijn Fischer het wel. Het resultaat is een mix van levensliederen en feestmuziek en precies dat maakt Hazes een icoon voor iedereen.
Voorstelling: Martijn Fischer zingt Hazes
Speeldata: 8 jan 2020

Locatie: oude Luxor Theater

Tickets en info: www.luxortheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden