Leegstaand hoekpand in Zwaanshals wordt Kersthuiskamer

Rotterdam - De ondernemers en winkeliers in het Zwaanshalskwartier pakken dit jaar groots uit in de weken voor kerst. De winkelstraat is omgetoverd tot een gezellige kerststraat. Een leegstaand winkelpand is omgetoverd tot Kersthuiskamer en is het middelpunt van een warm kerstprogramma.

Kerst in het Zwaanshalskwartier
Afgelopen zaterdag 7 december was de opening van de Kersthuiskamer en werd er druk geknutseld. Maar liefst 60 kinderen hielpen mee met het versieren van kerstballen voor in de grote kerstboom die voor de deur staat. De etalages van de Kersthuiskamer in Zwaanshals 470, een leegstaand hoekpand, zijn tot stand gekomen samen met de ondernemers uit het Zwaanshals. De objecten en producten komen bij hen uit de winkels. Elke etalage heeft een ander thema: Fashion, Food en Design & Ambacht. 

Zaterdag 14 en 21 december is de Kersthuiskamer opnieuw geopend van 13:00 - 16:00. Op 14 december vertelt Gerda Ton Kerstsprookjes en hartverwarmende verhalen. Op 21 december is er doorlopend live kerstmuziek, van het Carols Kerstkoor onder leiding van Madelène Roovers en de Funk Christmas Band van Rotterdammer Polle van Gijzel. De etalages van de Kersthuiskamer zijn elke dag te bekijken. Op 21 december dag viert ook de Oogstmarkt op het nabijgelegen Noordplein haar Kersteditie.

Praktisch
Data: 7, 14 en 21 december, tussen 13:00 - 16:00 uur.
Toegang: gratis.
Doelgroep: Alle leeftijden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden