foto: annemieke van der togt
foto: annemieke van der togt (Foto: Annemieke van der Togt)

Zaterdag gratis schaatsen op eerste ochtend IJsvrij Festival

Rotterdam - Zaterdag 14 december opent wethouder en locoburgemeester Bert Wijbenga om 10:00 uur het IJsvrij Festival in Rotterdam. Tot 12:00 uur is het écht ijsvrij en mag iedereen gratis schaatsen! Plein 1940 wordt van 14 december 2019 tot en met 12 januari 2020 omgetoverd tot een romantisch winterplein, met in het middelpunt de vertrouwde, overdekte schaatsbaan.

Bezoekers kunnen naast het gebruikelijke rondje schaatsen met vrienden, familie en collega's terecht voor tal van optredens in en om het verwarmde IJsvrij-Café. Er is onder meer een speciale schaatsochtend voor peuters, silent disco schaatsen en een Rotterdam Pride-zaterdag. De volledig overdekte schaatsbaan heeft bovendien een verwarmd Zweeds café.

Vanaf vrijdagmiddag 9 december staat er een groot IJsvrij Festival ijsblok in de Koopgoot. Degene die raadt wanneer het ijsblok volledig is gesmolten wint een volledig verzorgd arrangement op IJsvrij voor 2 personen: gratis toegang schaatsbaan incl schaatshuur en een Zweeds diner voor 2.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden