IJsvrij Festival. Foto: Annemieke van der Togt.
IJsvrij Festival. Foto: Annemieke van der Togt.

De tips van Uitagenda Rotterdam!

Donderdag
12 december

10.30 uur Presentatie: Nooit Te Oud Om Te Leren
Tijdens deze reeks vertelt Rein Notte vier ochtenden over de functies van het brein en de relatie met gedrag. Het thema is deze keer de ontwikkeling van het hersenonderzoek. Entree €1,50.
Bibliotheek Delfshaven

19.00 uur Leesclub Proud Young Adult
Lees je graag boeken in de categorie Young Adult en lijkt het je leuk om gezellig te kletsen met Rima Orie over haar boek 'De Zwendelprins'? Meld je dan aan via
proudya010@gmail.com. Gratis toegankelijk.
Centrale Bibliotheek
(Stadscentrum)

Vrijdag
13 december

21.00 uur Open Mic Night
Een open mic avond voor alle muziekstijlen en gesproken woordspel. Gitaristen, folkzangers, rockers en singer-songwriters laten hun talent zien in de foyer van Hostel ROOM. Gratis toegankelijk.
Hostel Room
(Stadscentrum)


20.00 uur Oudejaarsconference: Claudia de Breij
Is een oudejaarsconference nog wel van deze tijd? Volgens Claudia in ieder geval wel! Deze avond neemt ze het jaar 2019 onder de loep. Verwacht een avond vol geestige uitspraken en scherpe grappen. V.a. €18.50
oude Luxor theater
(Stadscentrum)

Zaterdag
14 december

20.30 uur Voorstelling: Bouwkoorts
In Bouwkoorts kijk je naar de stad door de ogen van twee generaties Rotterdammers. In een beeldende theatervoorstelling geven ze vol treffende uitspraken en met het nodige ongemak, hún visie op de stad. Entree €12.
OT Rotterdam (Delfshaven)

15.00 uur Kerstconcert Joy the World
Luister in een ontspannen setting naar een traditioneel kerstconcert. Het concert wordt dit jaar uitgevoerd door leerlingen van Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut, in samenwerking met Classic Young Masters. Entree €12,50.
Centrum Pro Redge

Zondag
15 december

10.00 uur Yogalessen In Museum Rotterdam
Te midden van de expo GIRLPOWER wordt er een rustige vinyasa flow les gegeven. De yogales is toegankelijk voor alle niveaus. Er is een beperkt aantal yogamatten aanwezig, dus neem je eigen matje mee. Entree €9.
Museum Rotterdam
(Stadscentrum)


15.00 uur Sunday Afternoon Dance
Kom swingen in de Rijnfoyer van het Luxor met een prachtig uitzicht op de Rijnhaven. Op de muziek van de Bill Baker's Big Band kan er de gehele middag gedanst worden. Entree €3.
nieuwe Luxor theater (Kop van Zuid)

Maandag
16 december

10.00 uur IJsvrij Festival
Knus winterfestival voor de hele familie met als middelpunt de aangelegde schaatsbaan. Geniet van Zweedse hapjes, muziek, dans, theater en kunst. Gratis toegankelijk.
Plein 1940 (Leuvehaven)

Dinsdag
17 december

20.00 uur Voorstelling: Wat Me Niet Breekt (12+)
In deze voorstelling leer je hoe het voor tieners is om zonder ouders op te groeien. Een ware survivalgids voor jongeren die zich zonder ouder(s) door het leven slaan. Entree €11.
Theater Rotterdam – Witte de With (Stadscentrum)

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden