Bij Weelde het beste nachtleven

Rotterdam -  Weelde heeft de award gewonnen voor Best Nightlife & Entertainment bij de Entree Awards.

Weelde won de strijd omdat het een onderscheidend entertainmentconcept heeft en iets toevoegt aan de hedendaagse beleving en cultuur van het nachtleven in Nederland.

Entree Awards
De Entree Awards is hét horeca-event van het jaar. Een vakjury van hospitalityprofessionals beoordeelt de 50 meest onderscheidende restaurants, hotels, cocktailbars en nachtclubs in Nederland die het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled. In 13 categorieën werden de felbegeerde horecaprijzen uitgereikt aan de meest toonaangevende horecaondernemers, -bedrijven, bartender en bierspecialist. In de categorie Best Nightlife & Entertainment keek de jury naar nieuwe locaties voor nachtleven. 

Jury oordeel
"Kim Pieters en Kelly Vincent geloven in het bundelen van krachten en openden eerder dit jaar Weelde aan de Marconistraat in Rotterdam. "Een culturele vrijstaat", zoals ze de plek van twee hectare zelf noemen. Weelde is een stadsboerderij waar een lunchroom, restaurant (met op zondag het Vegan Sunday-menu), een bar, drie loodsen en een gigantische kas te vinden zijn. Een loods met goed eten, jeu de disco-boules, een parade-park, bosprogramma, strand, bioscoop, kunstexpo en steengoede programmering, de jury was verrast. De eigenaressen zagen alle potentie in deze locatie en benutten die ten top. Vastberaden om iets te zijn voor de stad. Iets wat ontbreekt en ervoor zorgt dat je toch de stad even uitgaat om te kijken wat er nou gebeurt daar. Want er is een hoop te beleven op één avond. Of je nou even wilt eten, wilt dansen of de nieuwe expo's wilt zien. Een eigenzinnige plek met eigenzinnig bestuur en vooral met een groot cultureel impact. Een plek waar nightlife-dromen uitkomen met de juiste mensen achter het stuur. De terechte winnaar van Best Nightlife & Entertainment 2019!"

Andere winnaars
De prijs voor Best Hotel Design ging naar het Rotterdamse Supernova, en Mooie Boules won het Best Hospitality Concept.


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden