Doen jullie ook mee?
Doen jullie ook mee? (Foto: )

Stuur een kerstkaartje naar eenzame ouderen!

Rotterdam - Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Rotterdam is dit de realiteit. Om ervoor te zorgen dat ze deze kerst íets minder eenzaam zijn, start De Havenloods samen met onze collega's van indebuurt Rotterdam een kerstkaartenactie. Doen jullie mee?

door Wouter Vocke

Veel ouderen brengen de feestdagen in eenzaamheid door. Ook de brievenbus blijft bij deze ouderen tijdens de feestdagen akelig leeg. Aan dat laatste willen wij samen met jullie iets gaan doen. Hoe leuk zou het zijn als Rotterdamse ouderen ineens allemaal hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens de feestdagen? Indebuurt heeft verpleeghuis en revalidatiecentrum Pniël op de Oudedijk in Kralingen uitgekozen.

Uiteraard klimmen wij als redactie in de pen, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus één of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Vóór woensdag 18 december. Wij zorgen dat alle kerstwensen bij de ouderen worden afgeleverd.

Redactie indebuurt t.a.v. kerstkaartenactie
Delftseplein 27 K
3013 AA Rotterdam

Langsbrengen kan ook, ingang West, op de 10e verdieping.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden