De wereldberoemde kersttruck vandaag te zien in Rotterdam!

Rotterdam - Sinterklaas is nog maar net het land uit en de kerst komt er al aan. De iconische Coca-Cola Truck is vanmiddag te zien in Rotterdam! Als je vanmiddag tussen 16.00 en 17.30u bij de parkeerplaats van Annabel langsgaat, dan zul je namelijk deze iconische Coca-Cola truck inclusief kerstman en elfjes tegenkomen!! (ter hoogte van Deltsestraat 37). 

De iconische kersttruck van Coca-Cola gaat ook dit jaar weer door ons land toeren. Dit jaar brengen ze een belangrijke boodschap mee, namelijk om verschillen opzij te zetten en samen aan tafel te gaan om dit bijzondere moment van verbondenheid te delen. Coca-Cola zet deze boodschap kracht bij door het Rode Kruis te steunen. Bezoekers van de kersttruck kunnen kerstsokken of cadeaupapier meenemen in ruil voor een donatie aan het Rode Kruis. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van heerlijke hapjes gemaakt door vrijwilligers van de Welcome app.

Dit jaar staat de kerstcampagne van Coca-Cola in het teken van 'What we share is stronger'. Wat ons verbindt is sterker dan wat ons verdeelt. Met deze kerstcampagne nodigt Coca-Cola mensen van over de hele wereld uit om het goede in anderen te zien, verschillen opzij te zetten, vooroordelen los te laten en je te richten op de gelijkenissen. 

Coca-Cola en Het Rode Kruis zijn al meer dan 100 jaar met elkaar verbonden. Door elkaar te omarmen en een steuntje in de rug te bieden komen we een stuk verder met elkaar en staat niemand er alleen voor. Dit jaar kunnen bezoekers bij de kersttruck inpakpapier of kerstsokken meenemen in ruil voor een donatie aan het Rode Kruis. De opbrengsten gaan rechtstreeks naar hulpactiviteiten van het Rode Kruis om mensen in nood te helpen. Bezoekers van de kersttruck kunnen daarnaast ook genieten van lekkere hapjes en goed gezelschap van over de hele wereld. Daarvoor heeft Coca-Cola de samenwerking opgezocht met Welcome App, een app die nieuwkomers zich sneller thuis laten voelen in Nederland. Dit doen ze door hen te verbinden met locals en lokale organisaties en antwoorden te bieden op alledaagse vraagstukken.

Een mysterieuze kerstman 

Bij deze campagne hoort ook een nieuwe tv-commercial. In 1931 bedacht Coca-Cola een van de beroemdste kerstpersonages: de Kerstman in de iconische kleuren rood en wit. Deze kerstperiode zien we het leven door de ogen van de Kerstman. Een geliefde man, maar ook beetje mysterieus. Anders dan anders. Hij woont op de Noordpool en komt één keer per jaar naar ons toe, klimt op onze daken en breekt als het ware bij ons in om cadeaus te geven. En wat doen wij? We verwelkomen hem, want het maakt niet uit hoe anders iemand is, als je simpelweg het goede in een ander ziet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden