Songfestival verdeelt 8500 gratis kaarten onder Rotterdammers met kleine portemonnee

Rotterdam - Rotterdammers met een kleine portemonnee kunnen van 11 december tot en met 7 januari meedoen aan de winactie Celebrate Together om kans te maken op kaarten voor het Songfestival. "We vinden het belangrijk om ook deze Rotterdammers een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens één van de Songfestival-shows", aldus wethouder Said Kasmi. Het gaat om maar liefst 8.500 kaarten (ruim 1 op de 7) voor alle negen shows in Ahoy. 

Kasmi is enthousiast. "Het Eurovisie Songfestival is een feest voor de hele stad, voor het hele land en voor alle bezoekers. Niet alleen voor de 'happy few' met een kaartje voor de finale, maar echt van en voor iedereen. Deze fantastische winactie maakt dat mogelijk. Ik ben daar ongelofelijk blij mee en trots op. Niet eerder heeft een gaststad zich hard gemaakt om Songfestivalkaarten via een unieke winactie aan te bieden. Dit is een mooie kans voor Rotterdammers met een kleine portemonnee om het Songfestival van zo dichtbij mee te maken."

In totaal zijn er negen middag- en avondshows in Rotterdam Ahoy. Voor elke show zijn er 1.000 kaarten beschikbaar. Voor de populaire finale op 16 mei zijn er 500 kaarten te vergeven. Er zijn plaatsen beschikbaar van de eerste rij tot op de tribune. 

De komende weken wordt nog gewerkt aan een pluspakket. Kasmi: "We willen de winnaars van deze actie een zorgeloos, compleet én onvergetelijk avondje uit bieden. Daarom spannen we ons in voor leuke extraatjes, zoals consumpties en vervoer."

Rotterdammers die ouder zijn dan 18 jaar en voldoen aan de actievoorwaarden, kunnen zich van 11 december tot en met 7 januari 2020 aanmelden voor de winactie via www.rotterdam.nl/winactiesongfestival. In totaal kunnen 4.250 Rotterdammers twee kaarten winnen. Zo kan iedere winnaar een introducee meenemen. Bij meer dan 4.250 aanmeldingen wordt geloot onder toezicht van een notaris. Rotterdammers die hulp willen bij het invullen van het aanmeldformulier, kunnen bellen met informatienummer 14010 van de gemeente Rotterdam of terecht bij de stadswinkels in Rotterdam Noord en in Rotterdam Zuid. Begin maart krijgen de winnaars bericht. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden