Brandon was een geliefd jongetje, altijd vrolijk en gek op voetbal. Hij had dan ook de droom om ooit voor Feyenoord te mogen spelen.
Brandon was een geliefd jongetje, altijd vrolijk en gek op voetbal. Hij had dan ook de droom om ooit voor Feyenoord te mogen spelen.

Familie vraagt om hulp voor Rotterdams gezin van overleden voetbaltalent Brandon (5)

Rotterdam - Sinds het vijfjarige jongetje Brandon in oktober in Rotterdam-West werd doodgereden door een bestelbusje is het leven van iedereen die hem heeft gekend veranderd in een hel. Later bleek ook nog eens dat de chauffeur onder invloed van verdovende middelen achter het stuur zat. Om de ouders van Brandon bij te staan in de juridische strijd tegen die man is de familie gestart met een doneeractie.

Op 24 oktober is een nachtmerrie werkelijkheid geworden voor de ouders van de 5-jarige Brandon: hij werd die dag in  de Messchertstraat in Rotterdam-West aangereden door een bestelbusje voor de deur van het huis waar hij woonde met zijn ouders en vier broertjes en zussen. Mensen van de ambulance hebben nog geprobeerd het jongetje ter plekke te reanimeren. Uiteindelijk is dat niet meer gelukt. Brandon was een geliefd jongetje, altijd vrolijk en gek op voetbal. Hij had dan ook de droom om ooit voor Feyenoord te mogen spelen.

De initiatiefnemer van de doneeractie, Jo Ramos schrijft op gofundme.com: 'Het leven van mijn broer, mijn schoonzus en hun kinderen op z'n kop. Hoe ga je om met dit immens grote verlies? Hoe houd je jezelf staande? Hoe troost je de andere kinderen nu hun broer(tje) er niet meer is? Hoe pak je jouw leven weer op? Zij hebben het zo ongelofelijk moeilijk…
Het is een nachtmerrie en een groot gemis….
Zij zijn allen, volledig getraumatiseerd…'

Ramos schrijft verder: 'Het laatste waar je in een periode als deze op zit te wachten, is het financiële plaatje die voortvloeit uit het overlijden van je kind en het juridisch proces wat hierbij komt kijken. Graag zou ik, samen met jullie, hen hierin willen ontlasten. Zij hebben al zoveel aan hun hoofd en ervaren zoveel pijn! Zij zouden zich geen zorgen moeten maken om de kosten van het juridisch proces die nu (deels) voor eigen rekening komen.'

Je kunt de ouders van Brandon financieel steunen door te doneren op GoFundMe. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden