kerkgebouw
kerkgebouw (Foto: Reindert van Dijk)

Winterfair in de Alexanderkerk

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via 'Schrijf mee' op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdam kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

De Alexanderkerk houdt op vrijdagavond 13 en zaterdag 14 december 2018 weer de traditionele Winterfair. In een gezellige ambiance is ervan alles te doen en te vinden:

Boeken

DVD’sLP’s en CD’s

Kerstspulletjes

Kerstkaarten en -stukjes

Houtsnijwerk

En nog veel meer

Het rad van avontuur draait vele rondjes met leuke en mooie prijzen, er is een grote loterij (trekking op zaterdag 15.00 u.). Op vrijdagavond treedt op Dames koor “WY” (19:00 u. en 20:00 u.) Op zaterdag treden op het Christelijk Mannenkoor “Prins Alexander” (11:45 u.) en het Christelijk Koor “Joy” (13:30 u.)

Voor de inwendige mens is ook genoeg te vinden:

oliebollen

glühwein

erwtensoep/worst

poffertjes/tosti’s

taart

Speciaal voor de kinderen is er Magie met een Lach

Een goochelaar, niet zomaar een goochelaar , maar één die naast het geven van een goochelshow, de kinderen die dat willen zelf leert goochelen. Op zaterdagmiddag van 13:00-15:00 uur. Na het volgen van een goochelworkshop krijgen die kinderen zelfs een goocheldiploma! Meld uw (klein)kind(eren) hiervoor aan via winterfair@alexanderkerk.com

De opbrengst van de Winterfair is voor de Alexanderkerk, het Christelijk Mannenkoor “Prins Alexanderkerk” en het christelijk koor Joy én dit jaar gaat de eerste 10% van de opbrengst naar Make a Wish. Een organisatie die zich inzet voor het vervullen van zoveel mogelijk wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden