Logo Skill Up Lab
Logo Skill Up Lab

Meetup The Do Good Only Company

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via 'Schrijf mee' op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdam kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Voor onze opleiding, die start op 6 januari 2020, zijn nog een paar plaatsen vrij. Meer informatie over de opleiding volgt hieronder en kun je vinden op onze website https://www.skillsuplab.nl/nl/.

SkillsUp Lab staat open voor iedereen. Respect en gelijkheid zijn onze belangrijkste waarden. SkillsUP Lab staat voor sociale en digitale inclusie. Er wordt een platform geboden waarin deelnemers elkaar motiveren en respecteren.

SkillsUp Lab is een intensief programma van vier maanden waar deelnemers praktische data science en data analytische vaardigheden leren. Het is een mix van theoretische, praktische en hand-on trainingen. De deelnemers leren nieuwe vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de organisatie.

Er zijn 2 studierichtingen (tracks) beschikbaar: Data Science en Data Analysis. Beide tracks worden tegelijk uitgevoerd dus de student maakt deel uit van een leergemeenschap van mensen die een passie hebben voor data-analyse, data science of graag willen leren coderen in Python of R.

Deelnemers werken 4 maanden intensief met behulp van coaches en mentoren aan verschillende modules om data vaardigheden te ontwikkelen.

Na voltooiing van de relevante modules en het capstone-project ontvangen de deelnemers een certificaat.

Naast vaardigheden op het gebied van data, is ook het ontwikkelen van zelfvertrouwen en leiderschapskwaliteiten erg belangrijk. Wij geloven dat dit essentiële powerskills zijn. Gedurende het programma worden powerskills-dagen ingepland. Tijdens deze dagen zijn er specialisten die de cursisten adviseren, presentaties geven en andere zakelijke en sociale vaardigheden bijbrengen.

We organiseren regelmatig follow-up dagen, zodat deze community in stand gehouden wordt.

Na afloop van de opleiding biedt onze jobcoach ondersteuning bij het vinden van een stageplek of een betaald traineeship en aansluitend bij het vinden van een betaalde baan.

Wilt u bekend staan als een werkgever die investeert in de werknemers? Wilt u graag een cultuur waarin uw werknemers continue leren? Heeft u zich weleens afgevraagd hoe bestaande kennis in evenwicht kan worden gebracht met de technologieën die worden ontwikkeld?

Als het uw doel is om vaardigheden te ontwikkelen bij uw werknemers, nodigen wij u ook uit om contact met ons op te nemen en samen te bezien waar wij u kunnen ondersteunen bij het bereiken van uw ambities.

Ben je nieuwsgierig geworden, dan kun je deelnemen aan onze meetups, waar onze huidige cursisten en onze jobcoach meer informatie kunnen geven over het programma. De meetups vinden plaats op 3 december a.s. om 12.30 en om 17.00 uur.

Wil je je direct aanmelden dan kan dit via de aanmeldknop op de website, https://www.skillsuplab.nl/en/signup

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden