Perry Zuidam zet het theater Zuidplein op zijn kop
Perry Zuidam zet het theater Zuidplein op zijn kop (Foto: Sandy Struijs)

Perry Zuidam zet Theater Zuidplein op zijn kop

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via 'Schrijf mee' op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdam kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

De inmiddels bekende Rotterdamse zanger Perry Zuidam heeft afgelopen zondag theater Zuidplein flink laten schudden. Er was tijd voor dubbel feest want een 20 jarig artiestenjubileum en het uitkomen van een nieuwe CD betekende dat Perry zuidam dit alles verhulde in een 2 uur durende Theatershow.
Zuidam wist flink uit te pakken met een schitterend decor, het Laurens van Wessel Orkest, verschillende showballetten en gastartiesten. De Rotterdamse Marja van Katendrecht kreeg de zaal op haar hand met een flinke dosis humor en reikte aan Perry het eerste exemplaar uit van zijn Nieuwe CD "Een blijvende herinnering".
Dat het voor het publiek een blijvende herinnering is geworden is duidelijk te merken aan alle reacties na afloop van het concert en die inmiddels op social media volstromen. De nieuwe Cd is inmiddels terug te vinden op alle steamingsites en is tevens ook al exemplaar te verkrijgen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.perryzuidam.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden