Foto: Stockfoto

Dierenambulance Rotterdam is goed bezig!

Rotterdam - De laatste paar maanden waren spannende maanden voor de Dierenambulance Rotterdam (DAR). Ze hebben een donatie gekregen van de Vriendenloterij. En natuurlijk hebben ze een hoop dieren herenigd met de eigenaar. Dit allemaal tijdens hun tijdelijke plek van de opvang. De DAR is vooral hun vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten erg dankbaar.

Vrijwilliger zijn bij de Dierenambulance wil niet alleen zeggen dat je werkzaam bent op een ambulance, er zijn ook andere taken die vrijwilligers op zich kunnen nemen. Een voorbeeld is dat een vrijwilliger ervoor heeft gezorgd dat de aanblik van het gebouw er goed uitziet, hij heeft een donatie gekregen van Tuincentrum De Molen voor de plantenbakken bij de ingang. Een ander goed idee is een sponsorloop voor de DAR die plaats vindt op 11 december in gezelschap van de mascotte die ook een paar rondjes meedraait. De tijd en plaats van de sponsorloop worden op de site van DAR bekend gemaakt (dierenambulancerotterdam.nl).

Het gebouw moet onderhouden worden, dan hebben ze ook nog de meldkamer die bemand moet worden, dat wordt allemaal gedaan door vrijwilligers, mensen die zich in hun vrije tijd inzetten voor de DAR. Een organisatie als de DAR kan niet draaiende blijven zonder vrijwilligers en hun inzet is bijzonder belangrijk. Denk je ook iets te kunnen doen en een deel uit te maken van een groep gemotiveerde mensen? Meld je dan aan bij de Dierenambulance Rotterdam. telefoon: 06-1617 4464.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden