Foto: Jassir

Ja, we mogen weer! Schaatsbaan Rotterdam is weer open!

Rotterdam - Ja, we mogen weer! Zaterdag opende Schaatsbaan Rotterdam voor het zevende jaar op rij haar deuren en dus kan heel Rotterdam en omstreken de komende maanden weer volop gaan genieten van winterse sportiviteit en gezelligheid. 

Om 09.00 uur werden de eerste bezoekers feestelijk ontvangen en bonden de eerste vroege vogels de schaatsen onder voor een rondje op de 400-meterbaan. De pop-up schaatsbaan werd officieel geopend door wethouder Sven de Langen en de Rotterdamse dichter Gino van Weenen. Tijdens de feestelijke Grand Opening kon iedereen gratis schaatsen, genieten van live optredens en diverse activiteiten. Een mooie aftrap van weer een 'temperatuur onafhankelijk schaatsseizoen' in Rotterdam!

Gratis schaatsles en curling
Zaterdag kon jong en oud kosteloos kennis maken met de schaatssport. In samenwerking met Duosport kon iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, deelnemen aan een echte schaatsles, verzorgd door professionele instructeurs. Op de curlingbaan konden bezoekers ervaren hoe het spel met de zware stenen en bezems nou eigenlijk precies gespeeld wordt. 

Magic Selfie op 51 meter hoogte
Misschien heb je ze wel al voorbij zien komen op je tijdlijn; selfies met de schaatsbaan of de skyline van Rotterdam, maar dan vanaf 51 meter hoogte. Bezoekers zonder hoogtevrees kregen deze dag de kans om met een hoogwerker naar boven te gaan en deze bijzondere foto te schieten. 

Voor jong & oud
Voor de kleintjes kwam de Sint op bezoek. Niet op een boot, lopend of zwaaiend vanaf een koets, maar al glijdend over het ijs. Later op de dag veranderde de schaatsbaan in een heus feestje en kon gedanst worden op muziek van verschillende artiesten en dj's. 

Vorig seizoen trok Schaatsbaan Rotterdam ruim 207.000 bezoekers waarvan 30.000 schoolkinderen uit Rotterdam en omstreken. Met vriendelijke groet,


Phebe ten Cate
Marketing & Sales
Schaatsbaan Rotterdam B.V.
Toepad 95
3063 NJ Rotterdam
+3110 - 790 0514
phebe@schaatsbaanrotterdam.nl

www.schaatsbaanrotterdam.nl
www.linkedin.com/PhebetenCate

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden