Wil je wegrijden, ontdek je net op tijd een kat onder de motorkap...

Rotterdam - Het wordt kouder en dus zoeken dieren die buiten rondlopen vaker de warmte van auto's op. Kijk dus goed uit voordat je wegrijdt. Misschien zit er wel iets onder de motorkap. Zoals bij Wesley die opeens een lief koppie zag toen hij uit de parkeergarage aan de Boompjes wilde wegrijden....

Wesley schrijft aan de facebookpagina Dieren vermist gevonden Rotterdam e.o. hoe hij na een bezoekje van vrijdag tot zaterdag aan Rotterdam zijn auto ging ophalen in een ondergrondse garage aan de Boompjes. Op het moment dat hij in wilde stappen en naar huis wilde rijden, horde hij gejank. Het kwam niet onder de auto vandaan en toen Wesley de motorkap opendeed, kwam er een lief, paniekerig kopje van een kat tevoorschijn.

Omdat de kat een halsbandje om had met de mededeling dat hij veel buiten leefde, liet Wesley er, na overleg met parkeerbeheer en de Dierenambulance, ter plekke achter. Hij maakte zich wel wat zorgen, maar gelukkig kwam het allemaal goed en is het beestje nu weer gewoon weer terug bij zijn baasje.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden